Trouwambtenaar

Zoek jij een trouwambtenaar die charisma heeft, de zaal in vervoering brengt en het publiek lekker mee laat doen? Met meer aandacht, meer out there, meer humor en verbinding? Kortom een Spraakmakende cereonomie.
Download de brochure

Spraakmakende ceremonie

Marianne wordt altijd warm ontvangen in de LHBTIQ+ gemeenschap. In het verleden heeft ze zelf veel ervaring opgedaan met anders zijn en opvallen, vanwege een overduidelijk lichamelijk gehandicapte vader en een uitgesproken ‘no excuses’ kleurrijke verschijning. Je kan je geen betere trouwambtenaar wensen als je buiten de lijntjes wilt kleuren, gewoon jezelf én Talk of the Town wilt zijn. Heb je al iemand geboekt? Zeg af en boek Marianne. Dáár krijg je in ieder geval geen spijt van.

Samenwerken met Marianne

We gaan elkaar eerst gezellig ontmoeten en aan elkaar snuffelen. Kijken of we elkaar leuk genoeg vinden om samen het huwelijksbootje in te stappen. Wanneer we voor elkaar kiezen blijven we in contact om de chemie vast te houden. Ongeveer vier weken voor jullie trouwdag kom ik bij jullie thuis. We gaan van alles bespreken, van de nitty gritty details, via de dagelijkse realiteit naar wensen en dromen. Jullie vertellen mij wat ik moet weten om er een fantastische ceremonie van te kunnen maken.
Neem contact op

Meet the family and friends

Ik vraag jullie ook om gegevens van familie en vrienden die ik moet spreken om een interessant en breed beeld te kunnen krijgen. Uiteraard de getuigen en ceremonie meester. Maar denk ook aan ouders, vrienden exen waar je nog steeds met op goede voet staan. Ik zal iedereen contacten en mijn natuurlijk nieuwsgierigheid de loop laten. En geloof me, mensen praten graag over anderen en vertellen heerlijke verhalen die leuk, grappig, lief, gênant en vooral waar zijn.
Maak een afspraak
< Swipe >

Trouwen met een Rouwrandje?

Trouw je met een Rouwrandje? Dan ben je helemaal in goede handen bij Marianne. Zij heeft zelf haar man verloren in 2020. Vanuit empathie en oprechtheid kan Marianne bij het Rouwrandje stilstaan en toch de humor, onverwachte momenten en het wonder van jullie liefde in jouw spraakmakende huwelijksceremonie meenemen.
Neem contact op

Kosten

Een Spraakmakend huwelijk kost vaak net wat meer, en daar kies je bewust voor omdat je juist gaat voor dat lekkere laagje glamour, glitter en panache. Dat is ook waarom je bij mij terechtkomt.

Een Spraakmakend Huwelijk met alle toeters en bellen in Nederland (exclusief de evt extra kosten die de gemeente kan berekenen) kost via mij €1295,00. Dat is inclusief BTW en de reiskosten voor onze twee  persoonlijke ontmoetingen. Ongeacht het aantal gesprekken dat we hebben, berichtjes die we uitwisselen, uitvraaggesprekken die ik voer.

Dat is het enige dat gewoon is aan een huwelijk met Spraakmakend Marianne, de kosten zijn lekker duidelijk en overzichtelijk.
Maak een afspraak

Nieuws

28 maart 2024

De man van Marianne liet een financiële warboel na

De man van Marianne liet een financiële warboel na: ‘Van […]
Lees meer
"Fris, orginieel, prikkelend was de presentatie van Marianne Heemskerk op ons symposium over rouw. Vanwege haar lef, openhartigheid en humor raakte ze de deelnemers. En kregen zij zicht op de betekenis van partnerverlies en wat dat met je kan doen. Alleen die openingszin al  ‘Als Philip nog had geleefd, had ik deze jurk
Lees meer
nooit gekocht. Te duur. Te onpraktisch.’Marianne heb ik ontmoet via Linkedin, ik zag haar foto en dacht ‘hoe grappig’. In het echt bleek ze nog leuker. En precies te passen in onze vacature voor bestuurslid van Villa TrösT. Ook daar brengt ze haar sprankelende inzichten en deskundigheid in. En we namen verschillende podcasts op over rouw. Die mijn universiteit zo leuk vond, dat die weer verder verspreid zijn. Aanbevolen dus, Spraakmakend Marianne.
“Ik heb zelden iemand ontmoet met zo'n groot empathisch vermogen en luisterend oor, die scherpe vragen stelt en tegelijkertijd ook heel ontwapenend is en heel goed de kracht in kwetsbaarheid kan vinden. Ze heeft jarenlang op hoog internationaal niveau gewerkt en als kleurrijke paradijsvogel is ze
Lees meer
als geen ander in staat om in gesprekken tot de kern te gaan. Met haar ervaring voor ondernemerschap en netwerken weet ze altijd de juiste partijen bij elkaar te brengen en de onderste steen boven te krijgen. Dit alles doet ze met veel humor en flair.”

Speciale wensen ?

Wil jij graag in het buitenland trouwen, een zgn. Destination wedding? Daar ben ik gek op…
Een toespraak in het Engels, Frans of Italiaans? Een speciaal ritueel dat in jouw cultuur belangrijk is?
Er is heel veel mogelijk, ik ben namelijk Spraakmakend flexibel 
Neem contact met me op en we bespreken jouw specifieke wensen.


Neem contact op

Omdat bruidsparen van lijstjes houden

Eerste kennismaking
Eerst hebben we online contact om te zien of we matchen en bij een positief antwoord plannen we onze eerste ontmoeting om de klik te toetsen en verwachtingen uit te spreken.

Verloving
We hebben een definitieve match en gaan het avontuur met elkaar aan. We blijven in contact om de chemie vast te houden. We spreken elkaar via berichten, apps etc.

Ondertrouw
De dag nadert en we gaan elkaar weer ontmoeten voor een lang en goed gesprek over de nitty gritty details. We bespreken wat er nodig is om jullie rust te geven en je dromen en wensen te verwoorden. Alles om er een fantastische en Spraakmakende ceremonie van te maken.

Meet the family and friends
Ik heb contact met familie en vrienden om ze leuke anekdotes te ontfutselen. En nee, die info deel ik niet met jullie. Er moet toch een verrassingselement in jullie ceremonie zitten.

Huwelijksevoorwaarden
De week van tevoren hebben we contact over alle belangrijke details waarvan ik weet dat ze vaak over het hoofd worden. Regeren is vooruitzien.

De Grote Dag
De grote dag, ik ben er, dus komt het goed...
Alles is tot in de puntjes geregeld en afgestemd. Ik heb regelmatig contact met de ceremoniemeester of weddingplanner en het loopt op rolletjes, ik stuur bij waar nodig en dit wordt, tot nu toe, de mooiste dag van jullie leven. Ik draag daar zeker mijn steentje aan bij!


Maak een afspraak

Neem contact op voor een afspraak of als je meer informatie wil.

Schorteldoeksesteeg
13732 HS De Bilt

Contact

Naam(Vereist)
Privacy

Blijf op de hoogte van Spraakmakend Marianne

Ja, dat wil ik
Verbinden met wow-factor!

Copyright ©2024 Spraakmakend Marianne |  Beheer website: Customerscopee

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram