Podcastmaker en host

Heb je er al eens aan gedacht om op een originele manier op te vallen met een (video) podcast en zo meer klanten aan te trekken? Ik ben een creatieve podcastmaker en concept bedenker die jouw dienst of product spetterend in de spotlight zet. Door mijn originele vragen komt jouw meerwaarde bovendrijven en ik denk vanuit de vragen die de potentiële klant ook heeft. Laagdrempelig, begrijpelijk voor iedereen, met een heerlijk laagje warme stem, humor en verbinding
neem contact op

Spraakmakende podcasts 

Met mij als conceptbedenker en interviewer moet je gewoonweg kleur bekennen. Ik ben lekker nieuwsgierig en daar valt niet aan te ontkomen. Het mooie is dat de originele antwoorden als vanzelf volgen. Waar je mee omgaat word je mee besmet. Podcasts gemaakt met en door mij zijn dan ook altijd anders en hebben ook een aantal overeenkomsten zoals:
• Laagdrempelig
• Delen van persoonlijke verhalen
• Een aanstekelijke bulderlach
Voor mij is storytelling de basis. Verhalen die de luisteraar leuk, gek, interessant en verrassend vindt. Waardoor de luisteraar een band met je krijgt. Dat maakt dat de luisteraar geboeid blijft en ook interesse heeft in wat je doet, naast wie je bent.
Mensen doen zaken met mensen. Met mensen die ze aardig vinden of waar ze iets van weten. Hoe fijn is het dat jij daar niet over na hoeft te denken. Dat gebeurt ‘gewoon’ in de podcast die jij maakt met mij.


Samenwerken met Marianne

Uiteraard is dat een feestje. 
We beginnen met een kennismaking om te kijken of we een klik hebben
Ik ben er om jou te helpen met het conceptmatig uitwerken en realiseren van jouw eigen Spraakmakende podcast. We gaan met elkaar in gesprek over jouw idee en jouw vragen. We kijken naar jouw verhaal en hoe dat aan te vliegen. Samen komen we tot een concept voor jouw Spraakmakende podcast en dan gaan we aan de slag. We brainstormen over een goede pakkende naam, mooie teksten voor je intro en outro en nog heel veel andere acties, die bij het maken van een podcast horen.


Neem contact op
< Swipe >

Wil je meer weten over het maken van een (video)podcast?

Zo maak je een podcast die je doelgroep bereikt.

e-boek hoe je een succesvolle podacst maakt.

Download gratis

Download e_boek_podcast

Naam(Vereist)
Privacy(Vereist)

Jouw verhaal doet ertoe

Merk je dat je je eigen podcast maar niet start , omdat je denkt dat jouw verhaal niet interessant is? Of omdat je niet weet wat je moet vertellen?
Ieder verhaal is interessant als je het maar op de juiste manier brengt. Maak het persoonlijk. Wees sterk genoeg om jezelf kwetsbaar op te stellen. Noem voorbeelden en vertel waarom jij doet wat je doet. Wat je passie en je boodschap is. Zelfs als jij je op en kleine niche markt richt, is voor die luisteraar jouw boodschap belangrijk en kom jij als expert bovendrijven.
Het gaat erom je te onderscheiden van de meute en een duidelijke doelgroep te kiezen. Zo trek je de luisteraar naar je toe. Zodra jij de luisteraar weet te boeien en een verbinding maakt, dan gaat het werken. Dan wil de luisteraar jou beter leren kennen en meer van jou horen. En zomaar doet jouw verhaal er toe. Uiteraard kan ik je daarbij helpen.

Neem contact op

Samenwerken, uiteraard is dat een feestje 


We kunnen opnemen in mijn eigen studio en voor een video podcast gaan we naar een andere studio waar ik mee samenwerk. Ik maak een schema waarmee we kunnen werken kijkend naar timing van de podcast, uit te nodigen gasten etc. De montage en editing wordt via mij gedaan. Samen kijken we naar bijv. shownotes, hostingplatform en promotie uitingen. En niet te vergeten, we maken ook een mooie trailer waarmee je je Spraakmakende podcast alvast kan aankondigen.

De promotie van je Spraakmakende podcast krijgt ook veel aandacht. Zo is er de mogelijkheid om korte pakkende video’s uit je podcast op social media te plaatsen, zodat je direct bij de lancering enthousiaste luisteraars hebt voor je podcast.

Neem contact op
“Ik heb zelden iemand ontmoet met zo'n groot empathisch vermogen en luisterend oor, die scherpe vragen stelt en tegelijkertijd ook heel ontwapenend is en heel goed de kracht in kwetsbaarheid kan vinden. Ze heeft jarenlang op hoog internationaal niveau gewerkt en als kleurrijke paradijsvogel is ze
Lees meer
als geen ander in staat om in gesprekken tot de kern te gaan. Met haar ervaring voor ondernemerschap en netwerken weet ze altijd de juiste partijen bij elkaar te brengen en de onderste steen boven te krijgen. Dit alles doet ze met veel humor en flair.”

Spraakmakend? Ja! En meer dan dat. Alle gasten bij de opnames van een videopodcastserie waren na afloop zeer enthousiast, tevreden en te spreken, geleid door Marianne als host. Óók de zeer ervaren gasten die vaker bij andere podcasts of (landelijke) tv-opnames aan tafel zitten. Juist zij spreken vanuit ervaring waarbij ze benoemen dat de opgenomen podcast van topniveau is. 
Lees meer
En daar kan ik mij als organisator van de podcast in vinden. Marianne zit – vind ik persoonlijk – op het niveau van Giel Beelen en zou bijvoorbeeld ook met gemak een talkshow kunnen hosten. Marianne is bestemd voor het podium om haar gasten spraakmakend te laten zijn over expertise / kunde, ervaring, wijsheid en compassie waarbij ze dit met de luisteraar in verbinding weet te brengen. Dat het raakt, dat het blijft hangen, tot diepgang brengt en op z’n moment even keihard kan lachen. De samenwerking met Marianne heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Ik kan Marianne van harte aanbevelen.

Kosten

De kosten van een podcast hangen af o.a. de volgende factoren:
• Lengte van de afleveringen
• Aantal afleveringen
• Audio of video podcast

In onze kennismakings-call gaan we hier nader op in, kijkend naar jouw wensen en de mogelijkheden. Uiteraard begeleid ik je van A-Z, van de concept besprekingen, bepalen format en frequentie tot montage en editing, keuze hosting platform, goede teksten voor je shownotes en aanpak promotie.
Maak een afspraak

Nieuws

28 maart 2024

De man van Marianne liet een financiële warboel na

De man van Marianne liet een financiële warboel na: ‘Van […]
Lees meer

Neem contact op voor een afspraak of als je meer informatie wil.

Schorteldoeksesteeg
13732 HS De Bilt

Contact

Naam(Vereist)
Privacy

Blijf op de hoogte van Spraakmakend Marianne

Ja, dat wil ik
Verbinden met wow-factor!

Copyright ©2024 Spraakmakend Marianne |  Beheer website: Customerscopee

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram