Diensten

Met haar flamboyante voorkomen, warme persoonlijkheid en scherpe geest verbindt Marianne met haar publiek.
neem contact op

Ontdek de spraakmakende diensten van Marianne

Van trouwabtenaar tot stemacteur en podcastmaker. Met haar kleurrijke verschijning en warme stem weet ze jouw publiek te raken en zorgt ze voor verbinding.

hello world!

Podcastmaker en host

Heb je er al eens aan gedacht om op een originele manier op te vallen met een (video) podcast en zo meer klanten aan te trekken? Marianne is een creatieve podcastmaker en conceptbedenker die jouw dienst of product spetterende in de spotlight zet. Marianne stelt originele vragen waardoor jouw meerwaarde boven komt drijven en denkt vanuit de vragen die jouw potentiële klant ook heeft. Laagdrempelig, begrijpelijk voor iedereen, met een heerlijk laagje warme stem, humor en verbinding.
Neem contact op
hello world!

Dagvoorzitter

Wil je ook dat er na je event nog flink wordt doorgepraat over hoe bijzonder het was? Boek dan Marianne als dagvoorzitter of presentator. Met een ondeugende knipoog en een humoristisch stuk wrijving weet ze warmte te creëren en de mensen in de zaal met elkaar in verbinding te brengen. Marianne is een meesteres in het vinden van de rode draad die mensen verbindt. Een groot gevoel van saamhorigheid en vrolijkheid is het gevolg.
Neem contact op
< Swipe >

Ceremonieel spreker

Zoek je voor jouw evenement iemand die met een humoristische en authentieke insteek kwetsbare boodschappen kan overbrengen? Heeft het thema van jouw bijeenkomst een link naar rouw en verlies? Als weduwe weet Marianne precies de juiste balans te vinden tussen empathie en ruimte voor verdriet. Alles naadloos passend bij de situatie die er op dat moment is.
Neem contact op

Trouwambtenaar

Zoek jij een trouwambtenaar die charisma heeft, de zaal in vervoering brengt en het publiek lekker mee laat doen? Met meer aandacht, meer ‘out there’, meer humor en verbinding? Kortom een Spraakmakende ceremonie? Marianne wordt ook altijd warm ontvangen in de LHBTIQ+ gemeenschap. Je kan je geen betere trouwambtenaar wensen als je buiten de lijntjes wilt kleuren en ‘Talk of the Town’ wilt zijn!
Lees meer
< Swipe >

Voice-over / stemacteur

Marianne heeft een warme, naar horen zeggen sexy stem. Ze zorgt dat jouw advertentie, audio of video opvalt en raakt. Haar succesvolle podcast WidowTalk heeft dit wel bewezen.
Plan een kennismaking

Uitvaartspreker

Hoe spreek je tijdens een uitvaart zonder emotioneel te worden en je verhaal te vergeten? Laat dit over aan Marianne. Ze is in 2020 haar man verloren en weet hoe jij je voelt. Op haar eigen warme en empathische wijze zal zij een aangrijpend, integer beeld voor jou verzorgen waarbij een stukje humor natuurlijk niet mag ontbreken. Marianne interviewt hiervoor die mensen die jij daarvoor uitkiest en ze komt zo tot een mooi verhaal dat nog lang na zal klinken en volledig recht doet aan jouw dierbare overledene.
Neem contact op met Marianne

Nieuws

28 maart 2024

De man van Marianne liet een financiële warboel na

De man van Marianne liet een financiële warboel na: ‘Van […]
Lees meer

Blijf op de hoogte van Spraakmakend Marianne

Ja, dat wil ik
Verbinden met wow-factor!

Copyright ©2024 Spraakmakend Marianne |  Beheer website: Customerscopee

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram