Referenties

Wat vertellen anderen over Marianne? Ontdek dat ze niet alleen spraakmakend is, maar ook een groot empathisch vermogen en luisterend oor heeft.
neem contact op
"In mijn opleiding voor podcast makers zie ik jaarlijks honderden nieuwe podcasts voorbij komen. De podcast van Marianne, WidowTalk, sprong er meteen uit. Je hoort duidelijk dat ze haar interviews zorgvuldig voorbereidt. In haar interviews weet ze het onderste uit de kan van haar podcast-gasten te halen. Ze weet moeilijk
Lees meer
te begrijpen onderwerpen (bijvoorbeeld jargon) eenvoudig te ontleden en daarnaast kwetsbare of 'moeilijke' gevoelens op een passende en 'openende' manier te bespreken. Daarnaast heeft ze een prachtige stem, waardoor haar podcast zeer aangenaam te beluisteren is. Als mij een aanbeveling gevraagd wordt voor een passende podcast-interviewer / maker, denk ik direct aan Marianne."
“Ik heb zelden iemand ontmoet met zo'n groot empathisch vermogen en luisterend oor, die scherpe vragen stelt en tegelijkertijd ook heel ontwapenend is en heel goed de kracht in kwetsbaarheid kan vinden. Ze heeft jarenlang op hoog internationaal niveau gewerkt en als kleurrijke paradijsvogel is ze
Lees meer
als geen ander in staat om in gesprekken tot de kern te gaan. Met haar ervaring voor ondernemerschap en netwerken weet ze altijd de juiste partijen bij elkaar te brengen en de onderste steen boven te krijgen. Dit alles doet ze met veel humor en flair.”

"Fris, orginieel, prikkelend was de presentatie van Marianne Heemskerk op ons symposium over rouw. Vanwege haar lef, openhartigheid en humor raakte ze de deelnemers. En kregen zij zicht op de betekenis van partnerverlies en wat dat met je kan doen. Alleen die openingszin al  ‘Als Philip nog had geleefd, had ik deze jurk
Lees meer
nooit gekocht. Te duur. Te onpraktisch.’Marianne heb ik ontmoet via Linkedin, ik zag haar foto en dacht ‘hoe grappig’. In het echt bleek ze nog leuker. En precies te passen in onze vacature voor bestuurslid van Villa TrösT. Ook daar brengt ze haar sprankelende inzichten en deskundigheid in. En we namen verschillende podcasts op over rouw. Die mijn universiteit zo leuk vond, dat die weer verder verspreid zijn. Aanbevolen dus, Spraakmakend Marianne.
Mijn beste referentie is natuurlijk mijn eigen podcast WidowTalk, te beluisteren op Apple, Google en Spotify. Hierin interview ik wekelijks weduwen, weduwnaars en mensen die deze doelgroep helpen met specifieke producten en diensten.Ik krijg er veel positieve feedback over, mensen die me bedanken voor de inzichten en support,
Lees meer
zeggen dat ze er standaard 2x naar luisteren en het leidt tot nieuwe leden van mijn platform. 

Direct naar Spotify
Spraakmakend? Ja! En meer dan dat. Alle gasten bij de opnames van een videopodcastserie waren na afloop zeer enthousiast, tevreden en te spreken, geleid door Marianne als host. Óók de zeer ervaren gasten die vaker bij andere podcasts of (landelijke) tv-opnames aan tafel zitten. Juist zij spreken vanuit ervaring waarbij ze benoemen dat de opgenomen podcast van topniveau is. 
Lees meer
En daar kan ik mij als organisator van de podcast in vinden. Marianne zit – vind ik persoonlijk – op het niveau van Giel Beelen en zou bijvoorbeeld ook met gemak een talkshow kunnen hosten. Marianne is bestemd voor het podium om haar gasten spraakmakend te laten zijn over expertise / kunde, ervaring, wijsheid en compassie waarbij ze dit met de luisteraar in verbinding weet te brengen. Dat het raakt, dat het blijft hangen, tot diepgang brengt en op z’n moment even keihard kan lachen. De samenwerking met Marianne heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Ik kan Marianne van harte aanbevelen.
Zodra Marianne binnenloopt verandert de energie. Zij brengt niet alleen kleur met haar verschijning maar zéker ook met haar persoonlijkheid en eigenheid. Zij heeft niks met zwart-wit. Gelukkig maar. Want ze staat open voor alles. Bespreekt ook alles. Spraakmakend als ze is kan ze mij zelfs aan het blozen, belangrijker nog, aan het denken zetten.

Lees meer
Ik heb Marianne de International Widowsday zien presenteren. Een enorme klus vanwege de hoeveelheid sprekers. Desondanks wist ze bij ieder onderwerp een passende anekdote te vertellen en ons als publiek mee te nemen in gevoel en begrip. Sterker nog. Haar verhaal over de “Dansende Auto” weet ik nog precies en heeft me hartelijk doen lachen.
Marianne gaat all-in. Houdt niks achter. Denkt actief en creatief mee.
Het is dat ik al getrouwd ben, anders zou ik haar alsnog voor mijn huwelijk vragen.

Nelleke Keizer
Schrijver

Blijf op de hoogte van Spraakmakend Marianne

Ja, dat wil ik
Verbinden met wow-factor!

Copyright ©2024 Spraakmakend Marianne |  Beheer website: Customerscopee

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram